top of page

Het verhaal van B&B Klavertje 3...

 

Klavertje 3 is niet zomaar uit de lucht gegrepen. Zo verwijst het cijfer 3 o.a. naar het huisnummer van de B&B maar tegelijkertijd ook naar de centrale ligging van de B&B tussen de steden Diksmuide (9 km), Veurne (6 km) en Nieuwpoort (7 km). Allemaal dus gemakkelijk en langs rustige fietspaden met de fiets, en zelfs voor de wandelaar te voet te bereiken.

"Het idee van de B&B komt eigenlijk van Denise" moet Dirk bekennen. "Maar gezien onze woonst met aparte aanbouw en erg grote tuin zich daar uitstekend toe leende ben ik daar maar al te graag in mee gestapt" glimlacht hij. "En ik heb daar nog geen seconde spijt van" voegt hij er aan toe.

"Ik heb dat eigenlijk al altijd willen doen" zegt Denise. "Maar beroepsbezigheden, huishouden en opvoeding zorgen ervoor dat de concrete plannen nog eventjes in de koelkast bleven. Maar nu zijn we zover en ik doe het bijzonder graag ook!" Denise vervolgt: "Ik heb graag dat de mensen tevreden zijn als ze hier verblijven en dat ze met een erg goed gevoel terug huiswaarts keren. Ik maak daar trouwens voor mezelf ook een erezaak van. Of je doet het goed, of je doet het niet!" benadrukt ze nog eens.

Dirk : "Het feit dat we nu al officieel door Toerisme Vlaanderen met 2 sterren bedeeld zijn geworden, bewijst dat onze aanpak duidelijk in de smaak valt en ook aan de strenge  kwaliteitsnormen voldoet. Dat werkt ook voor ons motiverend" besluit hij.

Bij Denise en Dirk...

Uw gastvrouw en gastheer, Denise en Dirk

Denise David en Dirk Watthy zijn beiden gepensioneerd en wonen in de verre maar stille en rustige Westhoek. Maar stilzitten is er voor hen beiden zeker nog niet bij. Ze zijn nog steeds erg actief in verschillende verenigingen, zowel sociaal als cultureel georiënteerd. Ondanks hun drukke sociale agenda slaagden ze er ook nog in hun droom van een eigen Bed & Breakfast te realiseren. Gastvrijheid wordt bij hen beiden in Klavertje3 altijd en voor iedereen met hoofdletter geschreven. 

bottom of page